


Információk, érdekességek
Káposztás tepsis tarja
2022. február 02.
Káposzta és hús! Táplál és erőt ad! Tökéletes pasikaja, próbáld ki!
Káposztás tepsis tarja
Hozzávalók:
6 szelet sertéstarja,
50 dkg savanyú káposzta,
Fűszerek: olaj, só, bors, őrölt kömény, tejföl
A tarját megmosom, kiklopfolom és fűszerezem sóval, borssal. Ezután egy tepsit kikenek olajjal és beleterítem a kimosott, kinyomkodott savanyú káposztát. Megszórom sóval, borssal és őrölt köménnyel.
Ezután ráteszem a hússzeleteket, letakarom alufóliával és 1 órán át sütöm 180 fokos sütőben. Ezután ha már puha a hús akkor leveszem a fóliát és megpirítom a tetejét.
Tipp: Találalásnál kínálhatsz hozzá tejfölt, de tartalmasabbá teheted az ételt ha burgonyaszeleteket is teszel a káposzta alá!
Képforrás: Canva Pro adatbázis.
forrás: Harmonet.hu